Poliisit jakoivat Yhdysvalloissa kalkkunoita kiitospäiväksi: ”Apua talousahdinkoon”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Niin meillä kuin maailmalla tavalliset työssäkäyvät ihmiset pohtivat, kuinka selvitä joulun kustannuksista. Monessa perheessä tingitään esimerkiksi kinkusta ja lahjoista. Yhdysvalloissa nautitaan perinteisesti kalkkunaa kiitospäivänä. Nyt juhlaruokaa on jaettu ilmaiseksi ihmisille.

Koska inflaatio vaikuttaa tämän vuoden juhlapyhiin myös Yhdysvalloissa, ovat Michiganin osavaltiossa sijaitsevan Jacksonin poliisilaitoksen poliisit jakaneet ilmaisia pakastekalkkunoita ihmisille. Tapahtumassa jaettiin yhteensä 150 uunivalmista kalkkunaa ja ne menivät halukkaille alle tunnissa, Fox 47 News uutisoi..Poliisilaitos toivoi, että ilmaiset kalkkunat keventäisivät perheiden taloudellista painetta juhlakauden aikana. Ruokakustannukset ovat nousseet reilusti myös Suomessa. Maassamme olevan korkean verotuksen vuoksi ei tavalliselle suomalaisille jää juurikaan käyttörahaa pakollisten maksujen jälkeen. Suomi muistaa tänä vuonna lapsiperheitä kaksinkertaisella lapsilisällä joulukuussa.