Jättihuulilla varustettu Andrea riisui paitansa – floodasi kuvallaan somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bulgarialainen 24-vuotias Andrea Ivanova haluaa maailman suurimmat huulet. Hän on jälleen keskittynyt oman itsensä valokuvaamiseen. Nyt hän on riisunut paidan pois ja esittelee sinisiä rintaliivejä.

Andrean valokuvia selatessa nousee väkisin mieleen, onko eettisesti oikein kertoa hänen kuvistaan ja siten ohjata lisää väkeä klikkailemaan hänen profiiliaan? Naisen ulkonäkö on todella huomiota herättävä ja hän julkaisee useita samanlaisia kuvia sosiaaliseen mediaan. Herää pakosti kysymys, että ymmärtääkö hän itse täysin mitä ylipäätään tekee?

Andrea on sanonut haastatteluissa, että hänelle on pääasia saada huomiota. Siksi hän myös haluaa maailman suurimmat huulet. Moni suosittelee neitokaiselle itsetuntoa kohottavia harjoituksia, joissa hän oppii rakastamaan itseään sellaisena kuin on ilman, että hänen persoonallisuutensa rakentuu pelkästään muiden mielipiteiden varaan.

Täyteaineiden hankkiminen kuitenkin maksaa, joten naisen on yritettävä hankkia sosiaalisessa mediassa faneja ja siten näkyvyyttä ja tuloja omaan kassaan, koska emme tiedä, onko hänellä muuta ammattia tällä hetkellä. Hän on nyt julkaissut yhteensä noin sata kuvaa itsestään yhdeltä päivältä.