Kuriiri kohtasi odottamattoman ongelman – joutui kamppailemaan kanan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuriirit kohtaavat työssään joskus yllättäviäkin tilanteita. Hämmennystä voivat aiheuttaa esimerkiksi pakettien ja muiden toimitettavien asioiden määränpäänä olevien kotien lemmikkieläimet.

Koomisella viraalivideolla todistetaan tilannetta, jollaiseen harva kuriiri todennäköisesti osaisi arvata joutuvansa. Kuriiri avasi toimittamansa paketin osoitteena olleen autotallin oven. Yllättäen ulos riensi kana, joka ei vaikuttanut lainkaan ujolta.

Kana vaikutti olevan halukas karkaamaan ulos autotallista. Kuriiri joutui kerta toisensa jälkeen estämään linnun paon, onnistuen lopulta lukuisten yritysten jälkeen siinä täpärästi. Videon julkaisseen Ring-älyovikelloyhtiön mukaan lemmikkikanan nimi on Fancy, ja se vietti autotallissa aikaa toipumassa aiemmin saamastaan vammasta.