Liian estoton naistuomari sai potkut – osallistui oikeudenkäyntiin ilman housuja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolumbialainen tuomari Vivian Polania on saanut runsaasti julkisuutta, koska hän rakastaa rohkeita poseerauksia. Hän poseeraa mielellään alusvaatteissa Instagramissa faneilleen. Nyt kaunotar on saanut potkut, koska osallistui oikeuden istuntoon etänä ilman housuja.

Polania osallistui Zoom-kokoukseen sängyssä maaten ja hänen alushousunsa vilkkuivat kameralle. Välillä nainen poltteli tupakkaa sängyssään kesken istunnon. Hänet on nyt erotettu määräajaksi.

Video niukkapukuisesta tuomarista levisi nopeasti ja sai kurinpitolautakunnan käynnistämään tutkimuksen Polonian toimista. Tarkkasilmäisimmät fanit ovat huomanneet, että nainen on myös poseerannut t-paidassa, jossa tuetaan järjestäytynyttä rikollisuutta.

Poloniaa tutkittiin jo aiemmin, koska hän oli julkaissut sosiaalisessa mediassa erittäin paljastastelevia kuvia itsestään. Nainen on myöhemmin sanonut, että hän on ollut erittäin ylityöllistetty, mikä on johtanut mielenterveysongelmiin ja hänen oli mentävä hetkeksi sänkyyn matalan verenpaineen ja ahdistuskohtauksen vuoksi. Siksi hän makasi ilman housuja kesken istunnon, Infobae uutisoi.