Netflix suunnittelee massiivista toimintapeliä – etsii osaajia projektiinsa

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvien ja sarjojen suoratoistopalvelu Netlix laajensi viime vuonna myös peleihin. Netflix Gaming -palvelun tarjoama sisältö on toistaiseksi rajoittunut lähinnä mobiilipeleihin. Tulevaisuudessa asiaan saattaa kuitenkin tulla muutos.

Netflixin kerrotaan suunnittelevan suuren luokan AAA-nimikkeeksi kuvailtua PC-peliä. Yhtiö etsii Mobilegamer.biz-sivuston mukaan parhaillaan projektiin työntekijöitä. Toiveena on, että projektin parissa työskentelevillä osaajilla olisi taustalla vuosien kokemusta peliteollisuudesta ja etenkin ensimmäisen persoonan toimintapelien parissa.

Netflixin on jo aiemmin paljastettu suunnittelevan pelivalikoimansa laajentamista PC-koneilla ja television välityksellä pelattaviin nimikkeisiin. Ison budjetin peliprojektista ei toistaiseksi tiedetä tarkempia yksityiskohtia. On kuitenkin mahdollista, että se perustuu johonkin Netflixin tunnettuun sarjaan tai elokuvaan.