Grace Boor virkatuissa biksuissa – käsityö pääsee oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kovasti suosiota kasvattanut Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Nyt Boor on poseerannut näyttävästi virkatuissa vaaleanpunaisissa biksuissa, jotka yllään hän palvoi aurinkoa. Kurvitar kuvattiin samalla sosiaalisen median julkaisuunsa, joka on saanut seuraajien keskuudessa vankan suosion.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.