Nyt oli ripeää poliisitoimintaa – ryöstäjä ei ehtinyt edes ovesta ulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rosvoava ryökäle käveli itäisessä Lontoossa sijaitsevaan kauneushoitolaan. Mies päivysti hetken kassan lähellä, kun lopulta päätti anastaa liikkeessä olleen rahalippaan sisällön. Salongin omistaja juoksi liikkeen ovesta ulos.

Videolla nähdään, kuinka mustiin pukeutunut rikollinen otti kassan, heitti sen maahan ja alkoi kerätä seteleitä. Hän ei ehtinyt toteuttamaan viimeisintä toimenpidettä hädin tuskin loppuun asti, kun ovesta syöksyi sisään poliisi. Viranomainen otti miehen hallintaan heti.

Poliisitoiminta oli muutenkin varsin ripeää. Videolta voi laskea, että kampaamon henkilökunta astuu ovesta ulos ja poliisi saapuu paikalle 25 sekuntia myöhemmin. Rosvo päätyi ilman rahoja telkien taakse.