Ukrainalaismalli poseerasi rannalla – ei ihme, että Leonardo DiCaprio pokasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorista ja kauniista naisista pitävän näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa viime kesänä Saint-Tropezissa juhlimassa kuvattu 22-vuotias ukrainalainen mallikaunotar Maria Beregova tuli kerralla mallimaailman tietoisuuteen. Taannoin tahoillaan eronneet Beregova ja DiCaprio viihtyivät hyvin yhdessä.

Nyt Maria on poseerannut näyttävästi laguunin rannalla. Upea mallikaunotar nähdään videolla poseeraamassa niukoissa vihreissä biksuissa, ja hänen vartalonsa kanssa huomiosta kilpaili lähinnä paratiisimainen turkoosi vesi.

Mallina tunnettu ukrainalainen Maria Beregova on varakkaasta perheestä ja hän elää ylätkylläisyydessä varakkaiden vanhempiensa turvin. Lienee selvää, että tästä kaunottaresta puhutaan vielä.