Charly Jordan pulahti uimaan apinan kanssa – ihastuttava video someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Charly on julkaissut ihastuttavan videon, jossa hän pulahtaa uimaan kultaisennoutajan ja pienen apinan kanssa. Video voi yllättää, sillä siinä nähdään miten apina uiskentelee ja sukeltelee innokkaasti Charlyn ja koiran kanssa – ja nauttii selvästi joka hetkestä.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.