Maavoimat paljasti kuva-arvoituksen ratkaisun – montako pioneeria löydät?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyvä maastoutumiskyky on sotilaille tärkeää, erityisesti pioneerien tapauksessa. Tuoreen Twitter-julkaisun perusteella maastoon piiloutumisen ei pitäisi tuottaa ongelmia ainakaan Suomen maavoimien pioneereille.

Maavoimat jakoi Twitterissä eräänlaisen kuva-arvoituksen. Siinä kysyttiin, kuinka monta pioneeria julkaistussa kuvassa näkyy. Tehtävä ei ole helppo, sillä nopealla vilkaisulla kuva näyttää esittävän vain lumista luontomaisemaa.

Kuva otettiin 25. marraskuuta Pohjois-Karjalassa alkaneen Kontio 22 -harjoituksen yhteydessä. Harjoitukseen osallistuu yhteensä 8 000 varusmiestä. Maavoimien suorituskykyjen ja aselajien yhteistoimintaa sekä sotilaiden valmiutta kehittävä pääsotaharjoitus kestää 2. joulukuuta asti.