Mies ei osallistunut firman ryyppäjäisiin ja ilotteluun – sai potkut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ranskalainen tuomioistuin on päättänyt, että mies erotettiin työpaikaltaan virheellisesti, koska hän ei osallistunut yrityksen henkilökunnan hauskanpitoon. Firman juhliin liittyi usein rankkaa juhlimista.

Työntekijä erotettiin Cubik Partnersilta vuonna 2015, koska hän ei mukautunut yrityksen hauskaan arvomaailmaan. Mies oli konsulttiyrityksen johtaja ja työskennellyt yrityksessä neljä vuotta. Hän kuitenkin jätti väliin seminaarit ja viikonlopputapahtumat, joihin tyypillisesti sisältyi hänen mukaansa liiallista alkoholinkäyttöä, siveettömyyttä, kiusaamista ja yllyttämistä erilaisiin ylilyönteihin.

– Yrityksen kulttuuri oli enemmän nöyryyttävää kuin hauskaa, työntekijä väitti oikeusasiakirjojen mukaan.

Cubik erotti johtajan sosiaalisten tapahtumien sivuuttamisesta ja hänen jäykän ja hauraan asenteensa vuoksi. Tuomioistuin katsoi, että miehellä oli oikeus juhlimisesta pidättyvään asenteeseensa.