Povipommi valittiin Saksan kuumimmaksi pelastushenkilöksi – vilautti somessa liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksan Schleswig-Holsteinin Schwarzenbekin vapaaehtoisen palokunnan palveluksessa työskentelevä Anike Ekina on juuri kruunattu Saksan kuumimmaksi pelastushenkilöksi. Hampurin lähellä asuva Ekina on saanut ihmiset kuumaksi Instagramin valokuvillaan, joilla on jo yli 1,6 miljoonaa seuraajaa.

Letkun heiluttamisen lisäksi nainen soittaa saksofonia. Hän voitti äskettäin Venus-palkinnon eroottisesta saksofoniesityksestään saksalaisilla messuilla. Pelastustöiden lisäksi nainen suunnittelee kiertuetta saksofonia soittaen. Hän on myös esiintynyt aikuisviihde-elokuvissa ja tuottaa nykyisin myös sisältöä OnlyFans-palveluun.

Eräässä tuoreista kuvistaan kaunotar vilauttaa epähuomiossa tai tietoisesti liikaa palkasta pintaa. Aika näyttää poistetaanko kuva myöhemmin. Bild-lehden mukaan palokunnan palveluksessa työskentelevä 36-vuotias povipommi suunnittelee parhaillaan konserttikiertuetta.

– Olen jo äänittänyt muutaman kappaleen ja halusin aloittaa kiertueen saksofonistina. Mutta sitten tuli korona. Ensi vuonna vihdoin lähden kiertueelle alttosaksofonini kanssa. Minut voi nähdä Ibizan juhlissa ja klubeilla, mutta voit myös varata minut erilaisiin tapahtumiin. Tiedusteluja on tullut paljon. Tietysti pysyn uskollisena palokunnalle, Ekina kertoo.