Donna D’Errico lahjapaketissa – povipommi menestyy OnlyFansissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Baywatchissa 90-luvulla esiintynyt Donna D’Errico on pukeutunut lahjarusettia muistuttavaan alusasuun. Nainen on antanut Instagramin seuraajilleen varhaisen joululahjan. Samalla 54-vuotias kaunotar houkuttelee seuraajia hänen maksullisten kuviensa pariin.

– Vaikka olen ollut poissa, niin osaan edelleen tehdä vaikutuksen, D’Errico kirjoittaa kuvaansa ja mainostaa alennusmyyntiä.

Fanit ovat kirjoittaneet kuvaan, että toivoisivat samanlaisen paketin omaan olohuoneeseensa jouluaattona. Tosin mikäli pukki on mieltynyt kuumiin naisiin, saattaa hän ottaa näyttelijän mukaansa Korvatunturille, arvelee joku. Naista on arvosteltu liian vanhaksi poseeraamaan biksuissa. Hän on julkaissut sitäkin enemmän paljastelevia kuvia ja osoittaa, että arvostelijat ovat ainoastaan kateellisia.

– Anna minun kertoa jotain, mikä saattaa yllättää sinut. Voin itseasiassa pukeutua ja tehdä kirjaimellisesti mitä haluan, D’Errico kommentoi.