Blind Channelin Suomen kiertue oli vaakalaudalla – vain kaksi konserttia peruuntui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blind Channel -yhtyeen loppuvuodelle suunniteltu Suomen kiertue oli vaarassa peruuntua tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin konkurssin vuoksi. Yhtye on kuitenkin tiedottanut suunniteltujen esiintymisten toteutuvan kahta lukuunottamatta.

Blind Channel on solminut uuden yhteistyösopimuksen ohjelmatoimisto Warner Music Liven kanssa. Näin ollen konsertit Helsingin Jäähallissa 29.12., Tampereen Pakkahuoneella 30.12. toteutuvat. Myös Blind Channel -risteily Turusta Tukholmaan Baltic Princess -laivalla 27.12. toteutuu suunnitellusti, eikä kyseessä ollut alunperinkään RH Entertainmentin järjestämä tapahtuma.

Sen sijaan keikat Kuopion The Circuksessa 26.12. ja Oulun Tapahtumakeskus Tullisalissa 31.12. peruuntuvat. Yhtye ja taustajoukot ovat pahoitelleet asiaa. Lipun kyseisille keikoille ostaneita on ohjeistettu olemaan yhteydessä sähköpostitse RH Entertainmentin konkurssipesän hoitajaan.

– Teimme 24/7 töitä sen eteen, että saisimme nämä keikat toteutumaan ottaen huomioon tosiasian, että suurin osa lippurahoista jäisi mitä todennäköisimmin kokonaan saamatta. Teemme tätä faneillemme ja olemme huojentuneita, että löysimme ratkaisun toteuttaa kiertue miltei kokonaan yhdessä luotettavana ja vakavaraisena tunnetun Warner Music Liven kanssa. Oulun ja Kuopion lipunostajien osalta olemme pahoillamme tilanteesta, parhaillaan Los Angelesissa uusia kappaleita työstävä yhtye kommentoi.