Chisun isä on kuollut – muistetaan HIFKin jalkapalloilijana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Chisun isä Gary Sundberg on kuollut. 81-vuotiaana menehtynyt Sundberg muistetaan erityisesti urastaan jalkapallon parissa , sillä hän pelasi HIFKissa 1960-luvulla ja toimi myöhemmin joukkueessa johtotehtävissä. Chisu kirjoitti isänsä poismenosta koskettavassa Instagram-julkaisussa.

– Mun sekä neljän veljeni isä menehtyi eilen illalla. Meidän lisäksi häntä jäi kaipaamaan hänen elämänkumppaninsa perheineen, lastenlapset, sukulaiset ja monet ystävät. Hän oli monelle inspiraatio ja hänen luovuutensa yritysmaailmassa sekä pelisilmänsä HIFK:n jalkapalloseurassa ensin pelaajana sekä myöhemmin kunniapuheenjohtajana oli niin sanotusti NEXT LEVEL, Chisu kirjoitti.

Parhaillaan jäähyväiskeikkojaan tekevä Chisu kuvaili lavalle nousemisen olleen vaikeaa isän kuolinuutisen varjossa. Hän ei kuitenkaan halunnut perua esiintymistään. Isä ehti nähdä muusikkotyttärensä keikan maanantaina, ja Chisu on kiitollinen saatuaan laulaa hänelle viimeiset sanat Lähtö-kappaleensa muodossa.

– En halunnut perua, koska tiedän et Pappe/Gary/Faija ois ollu et ”Chisu, älä stressaa – sit ku mä kuolen ni pidätte ISOT juhlat”. Ja tänään me pidettiin. Omistin ja omistan tän illan keikan isälle – tietenkin, Chisu kuvaili.

 

https://www.instagram.com/p/ClmcTxyttou/