Australialaiset hehkuttavat – vuosi vaihtuu Daruden Sandstormin tahtiin: ”Elämäsi tanssijuhlat”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian Perthissä on luvassa kaikkien aikojen parhaat uudenvuodenjuhlat, koska suomalainen Toni-Ville Henrik Virtanen, eli paremmin Darudena tunnettu suomalainen DJ, astuu lavalle soittamaan maailman menestyneintä trancehitti Sandstormia. Ja kaikki milleniumin aikana nuoruutensa viettäneet ovat pähkinöillä.

– Elämäsi tanssijuhlat ovat täällä, koska Darude on tulossa Australiaan uudenvuodenaattona ja uudenvuodenpäivänä. Etkö tiedä kuka Darude on? Hei, hyvät lapset! Hän on eeppinen DJ Sandstormin takana, jolla on huikeat 314 miljoonaa suoratoistoa Spotifyssa, kertoo australialainen viihdelehti LAD Bible.

Darude esiintyy Perthissä uudenvuodenaattona sekä kahdessa uudenvuodenpäivän tapahtumassa Brisbanessa ja Melbournessa. Lippuja on ollut myynnissä rajoitettu erä.