Kim Kardashian palkkasi pianistin – herättää lapset aamuisin joululauluilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joululaulut soivat jälleen tähän aikaan vuodesta kodeissa ympäri maailman. Kim Kardashian ei kuitenkaan tyydy joululaulujen toistamiseen radiosta, levyltä tai suoratoistosta. Hän on palkannut kotiinsa muusikon soittamaan niitä livenä.

Kardashian jakoi Instagram-tarinoissaan videon, jossa muusikko Philip Cornish soittaa pianolla joulumusiikkia hänen kotonaan. Tähti kertoi Cornishin saapuvan joka aamu perheen kotiin herättääkseen lapset joululauluilla.

– Piano soi hullun aamutumpan aikana, jotta lasteni pienet sielut rauhoittuisivat ja täyyisivät kauniista joululauluista, Kardashian kuvaili.

Cornishin palkkaamisesta on muodostumassa Kardashianin perheessä tapa, sillä pianisti tarjoili heille joululauluja myös viime vuonna. Asia herätti kritiikkiä ja huvittuneisuutta sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi julkkisuutisiin erikoistunut bloggaaja Amanda Hirsch pohti Instagramissa, eivätkö rikkaat käytä Spotify-musiikkipalvelua.