Sabina Särkkä sängyssä – nautti lomastaan täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Sabina Särkkä on tullut missikisojen perintöprinsessan tittelinsä jälkeen tunnetuksi lisäksi muun muassa realitysarjoista ja sosiaalisesta mediasta. Särkkä ja Ossi Kivimäki avioituivat syyskuussa 2019, mutta avioliitto päättyi sittemmin eroon.

Sosiaalisen median päivityksissään Särkkä on viime aikoina poseerannut lomakuvissa Balilla. Nyt Sabina on jättänyt Balille jäähyväisiä kuvilla, joissa hän poseeraa muun muassa rannalla biksussa ja nautiskelee hotellihuoneensa muhkeasta sängystä.

Sabina Särkkä nousi julkisuuteen alunperin voitettuaan ensimmäisen perintöprinsessan kruunun Miss Suomi -kilpailusta vuonna 2012. Siitä saakka hän on viihtynyt julkisuudessa ja saanut vankan seuraajakunnan sosiaalisessa mediassa.