Fanit järkyttyivät – mitä Simon Cowellin kasvoille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimoguli Simon Cowell on aiemmin kertonut täyteaineiden pilanneen hänen ulkonäkönsä. Mies valitti tällöin, että hänen oma poikansa ei enää edes tunnistanut isäänsä. Nyt tilanne lienee sama, sillä kukaan mukaan ei enää tunnista Simon Cowellia hänen ulkonäkönsä perusteella.

Televisiopersoona esiintyi Britain’s Got Talentin promovideolla, mutta katsojat eivät kuulleet mitään, mitä 63-vuotias Simon Cowell heille sanoi. Syy on näet se, että miehen kasvot näyttivät sulaneen kuin liian lämpimässä huoneessa olleella vahanukella. Samaan aikaan musiikkimiljonäärin hampaat hohtivat epätavallisen valkoisena.

– Sanon aina tässä ohjelmassa, että kaksi tai kolme minuuttia voi muuttaa elämäsi. Juuri niin. Ja ehkä tällä kertaa se olet sinä, Cowell vakuuttaa videolla ja rekryää uutta väkeä kykyjenetsintäkilpailun seuraavalle tuotantokaudelle.

Video on poistettu Twitteristä, mutta se leviää edelleen netissä viraalina muilla alustoilla ja käyttäjätileillä. Simon laihdutti taannoin kymmeniä kiloja ja muutti elämäntapansa terveellisemmäksi. Hänellä on kahdeksanvuotias poika yhdessä Lauren Silvermanin kanssa.