Elon Musk pelkää salamurhaa: ”En ole itsetuhoinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tenologianero Elon Musk on vakuuttanut, että hänellä on tällä hetkellä hyvä mielenterveys, eikä hän ole itsetuhoinen. Hän puhui viikonloppuna Twitter Spacen kyselytapahtumassa viikonloppuna, jossa kymmenet tuhannet ihmiset virittivät.

Yksi henkilö tiedusteli Muskilta, onko hän itsetuhoinen. Business Insiderin mukaan hän vastasi jyrkästi ei ja lisäsi: ”Minulla ei ole itsetuhoisia ajatuksia. Jos teen itsemurhan, se ei ole totta.”

Musk osoittaa, että hän on henkisesti hyvissä kantimissa. Jos hänelle tapahtuisi jotain, se ei todellakaan ole hänen omaehtoinen tekonsa. SpaceX:n perustaja kertoi saaneensa uhkailuja ja julkisuus on saanut hänet pelkäämään turvallisuutensa puolesta. Hän sanoi, että hänen henkensä on ollut niin vakavasti uhattuna, että hän ei osallistu mihinkään ulkoilmaautoparaatiin lähiaikoina.