Sylvie Meisin vartalo kuin supermallilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä juontaja, malli ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis esiintyi taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut taas käyttöön alkuperäisen sukunimensä.

Julkkiskaunotar nähdään nyt esittelemässä rantakuntoaan paitsi punaisissa biksuissa uima-altaalla myös vaaleanpunaiseen alusasuun pukeutuneena. Samalla voidaan ihastella miten täydellinen vartalo hänellä on. Mikäli muut työt joskus loppuvat, on Sylviellä varmasti vielä edessään menestyksekäs ura mallina.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.