Kate Mossin tyttären paita paljasti liikaa – poistetaanko kuva somesta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Mossin tytär Lila Grace Moss on lähtenyt seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja ryhtynyt tavoittelemaan uraa mallimaailmassa. 18-vuotias Lila nähtiin ensimmäistä kertaa muotinäytöslavalla vuonna 2020. Nyt ura on saanut jatkoa.

Tällä kertaa Lila on julkaissut sosiaalisessa mediassa upean kuvasarjan Egyptistä Kairon pyramideilta, jossa on järjestetty upea muotinäytös. Samassa yhteydessä Moss nähdään myös poseeraamassa läpinäkyvässä paidassa, joka paljastaa hänen rintansa. Pian nähdään poistetaanko kuva somepalvelusta sen sääntöjä rikkovana.

Urallaan Lila on ehtinyt jo poseerata muun muassa Diorin muotinäytöksen mallina ja taannoin hänet nähtiin Pariisin muotiviikoilla Fendin muotinäytöksessä historiallisesti catwalkilla yhdessä supermalli-äitinsä Kate Mossin kanssa.