Mieheni on palkkiometsästäjä -tähti menehtyi – kuolinsyytä selvitetään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etsintäkuulutettuja rikollisia Duane ”Dog” Chapmanin rinnalla Mieheni on palkkiometsästäjä -sarjassa esiintynyt David Robinson on kuollut. Viisikymppinen mies lyyhistyi yllättäen omassa kodissaan kesken työpuhelun. Kuolinsyytä ei vielä tiedetä.

– He aikovat tehdä ruumiinavauksen, koska hän oli niin nuori. Hän täytti juuri 50 vuotta, Robinsonin ex-vaimo Rainy Robinson kertoo People-lehdelle.

Davidin nykyinen vaimo puolestaan puhui TMZ:lle ja kertoi traagisista yksityiskohdista liittyen miehensä viimeisiin minuutteihin. Lähipiirin mukaan kuolinsyy oli todennäköisesti jonkinlainen sydänkohtaus. Asia tulee kuitenkin vielä varmistaa.

– David oli erittäin terve ja teki töitä ruokasalissamme kotona, kun hän kaatui. Yritimme pelastaa hänen henkensä ja kutsuimme paikalle ensihoitajat. David kuoli syliini, Brooke Robinson kommentoi.