Miestä odotti kotona raju yllätys – karhu nukkui kodin kuistilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisasutusten keskellä löntystelevät karhut ovat Yhdysvalloissa yleisempi näky kuin Suomessa. Taannoin eräs floridalainen mies törmäsi sellaiseen jopa omalla kuistillaan. Kohtaaminen sujui rauhallisissa merkeissä.

Floridan Heahrow’ssa asuva Chuck Robbins kertoi kuulleensa karhusta, joka liikkui hänen naapurustossaan. Mies yritti paikantaa eläintä kuvien tai videoiden toivossa. Somekuvat jäivät kuitenkin haaveeksi, ja Robbins palasi kotiinsa.

Myöhemmin samana päivänä naapuri otti yhteyttä Robbinsiin ja kertoi karhun olevan hänen pihallaan. Miehen yllätykseksi karhu oli vielä lähempänä, kuin hän osasi arvatakaan. Se nukkui päiväunia kuistilla ulko-oven edessä.

– Se oli mahtavaa. Kävelin vain ulos ovestani ja karhu oli heti nenäni edessä, Robbins hehkutti Fox 35 -uutissivustolle.