AL: Postin noutopisteeseen murtauduttiin Tampereella – 156 pakettia varkaille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Postin noutopisteeseen murtauduttiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Noutopisteestä katosi yhteensä jopa 156 hakijaansa odottanutta pakettia. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Aamulehti.

Postin turvallisuuspäällikkö Heikki Hornin mukaan varkauden kohteena oli jouluajan pakettiliikenteelle tarkoitettu väliaikainen noutopiste. Paketteja luovuttaa iltakahdeksaan asti paikalla oleva Postin henkilökunta. Murron kohteena ollut noutopiste sijaitsee Vestonkulmassa.

Horn ei kommentoinut, kuinka varas tai varkaat murtautuivat tilaan. Myös viedyn omaisuuden arvo on toistaiseksi mysteeri. Lähettäjiin ja vastaanottajiin ollaan yhteydessä Postista.

– Lähtökohtaisesti korvaaja on rikoksen tekijä, koska tavarat on rikoksella anastettu. Suosittelemme, että paketin vastaanottaja on lähettäjään yhteydessä ja sopii hänen kanssaan, miten menetellään. Jos kyse on verkosta tilatusta tuotteesta, postimyyntifirma usein lähettää korvaavan tuotteen, Horn kertoi Aamulehdelle.