Britney Spearsin Instagram-tili suljettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears on poistanut Instagram-tilinsä käytöstä. Runsaasti alastonkuvia julkaissut nainen herätti jälleen faniensa huolen, koska ihmiset ajattelevat hänen olevan kykenemätön hallitsemaan omaa julkisuuskuvaansa. Hän myös kieltäytyi äsken osallistumasta aviomiehensä Sam Asgharin live-lähetykseen.

– En halua liittyä videoon, minulla ei ole mitään sanottavaa. En halua puhua heille juuri nyt, Britney Spears sanoi aviomiehelleen kesken livelähetyksen.

Viime aikoina Spears on kuvattu makoilemassa täysin alastomana. Tiedossa ei ole, ovatko laulajan kuvat rikkoneet Instagramin sääntöjä ja tili on ehkäpä poistettu tästä syystä. Toisaalta myös laulajatar itse on usein äkkipikainen sosiaalisen median käyttämisen kanssa, joten hän on saattanut poistaa tilin myös itse.