Josie Canseco estottomassa kuvassa: ”Ehkä minä olen ongelma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Nyt Josie on kuvattu alusvaatteisillaan nojailemassa terassin oveen. Läpikuultavan asuun pukeutunut kaunotar pohtii kuvansa yhteydessä, että ehkä hän onkin ongelma. Kuvasta ei selviä mihin hän mahtaa toteamuksellaan viitata.

Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.