Prinssi Harryn ex-tyttöystävä: ”Hän halusi tavallisen elämän”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harryn entinen tyttöystävä Catherine Ommanney kertoo, että kuninkaallinen perillinen haaveili eniten tavallisesta elämästä. Entisellä Real Housewives of D.C:n -realtysarjan 51-vuotiaalla tähdellä oli satunnainen suhde 38-vuotiaan prinssi Harryn kanssa kuninkaallisen ollessa 21-vuotias.

Prinssi Harry on nyt naimisissa Sussexin herttuattaren Meghanin kanssa. Entisen tyttöystävän mukaan prinssi Harrylla oli hyvin vähän vapautta ja runsaasti velvollisuuksia. Kanssakäyminen tavallisen ihmisen kanssa oli hänelle vapauttavaa.

– Minun kävi sääliksi Harryä ja sitä, kuinka vähän vapautta hänellä oli olla oma itsensä. Hän vaikutti hieman eksyneeltä, ja uskon, että se johtui häntä ympäröivistä ihmisistä. Hän näki, että hänen asemassaan ei ollut juurikaan muita vapauksia kuninkaallisten etuoikeuksien lisäksi. Kolme hänen turvallisuudestaan vastannutta henkivartijaa eivät näyttäneet sallivan paljoakaan yksityisyyttä, Catherine Ommanney kertoo OK! Magazinelle ja pajastaa, että Harry sanoi ääneen haaveilevansa täysin tavallisesta elämästä.