Alusvaatemalli Abigail Clancy keikisteli somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Abigail ”Abbey” Clancy tuli aikoinaan tunnetuksi vuoden 2006 Britannian Huippumalli Haussa -ohjelmasta, jossa nainen sijoittui toiseksi. Viime aikoina kolmekymppinen kaunotar on keskittynyt lähinnä mallin uraansa ja perhe-elämäänsä kolmen lapsen äitinä.

Tällä kertaa kurvikas julkkiskaunotar poseeraa kolmen kuvan kuvasarjassa alusvaatteisillaan ja on valmis viettelemään jokaisen someseuraajansa – varsinkin miehet. Jouluinen kuvasarja esittelee siis Clancyn upeaa vartaloa.

Abbey Clancylla on kolme lasta, joista nuorin Johnny Crouch -nimen saanut poika syntyi tammikuun 3. päivä. Näyttävällä asuvalinnallaan mallikaunotar osoitti, että on jälleen työkunnossa ja palautunut kolmannesta raskaudestaankin ennätysvauhtia aiempiin mittoihinsa.