Rankat työt vaatii rankat huvit – poliisi virtsasi jääpalakoneeseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridassa lomalla ollut Chicagon poliisivoimien viranhaltija pidätettiin sen jälkeen, kun hän virtsasi jääpalakoneeseen St. Petersburgissa sijaitsevassa baarissa Pinellasin piirikunnan sheriffin toimiston mukaan.

Poliisi Henry Capouch jäi kiinni virtsaussessiostaan Jimmy B -nimisen rantabaarin työntekijälle aikaisin maanantaiaamuna. Kun työntekijä meni hakemaan jääpaloja, huomasi hän Capouchin virtsanneen koneeseen. Työntekijä pyysi Capouchia lopettamaan, mutta poliisi kiroili ja työnsi työntekijän pois, Fox uutisoi.

Paikalle tuli paikallinen poliisi ja löysi Capouchin ja hänen tyttöystävänsä istuskelemassa rannalta. Hän vastusteli pidätystä. Hän oli päihtynyt, mikä voi osaltaan selittää käytöstä. Lomalla ollutta poliisia syytetään häiriökäyttäytymisestä ja lievästä pahoinpitelystä.