Hannu Pikkarainen takaisin kaukaloon – seuraa ei ole vielä paljastettu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuntovalmentaja ja entinen ammattijääkiekkoilija Hannu Pikkarainen on kertonut tekevänsä hetkellisen paluun jääkiekkokaukaloon. Mies kertoo olevansa mahdollisuudesta innoissaan ja hän hehkuttaa kehonsa toimivan paremmin kuin koskaan aiemmin.

– Tuli sit tehtyy just muutaman pelin mittainen sopimus. Ens viikolla hyppään takas askiin kaikki kamat päällä monen vuoden tauon jälkeen, Pikkarainen kirjoittaa Instagramiin.

– Jännä nähdä miten tulee putki kulkemaan nyt kun mies on fyysisesti kuitenkin elämänsä kunnossa. Toivotaan et joukkueen ottama riski kannattaa. Kiitos luottamuksesta. I’m ready!

Joukkuetta ei ole paljastettu. Hän on pelannut puolustajana ainakin HIFK:n riveissä, joten se on yksi mahdollinen vaihtoehto. Mies on aiemmin kertonut suunnittelevansa Lappiin muuttamista.

– Oon myös miettinyt niin, että onko mulla mitään todella hyvää syytä jäädä Helsinkiin. Syytä, joka estäis mua vaan varaamasta junaliput, poistumasta kohti yhtä haavetta ja huikeaa kokemusta. Vain aika näyttää milloin mun tie vie pohjoiseen, mutta lähes sata varmasti se sinne joskus vie, hän kertoi taannoin.