Dwayne ”The Rock” Johnsonin supersankarielokuva pikavauhtia suoratoistoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne ”The Rock” Johnson esitti tänä vuonna ilmestyneessä Black Adam -elokuvassa DC Comicsin samannimistä antisankaria. Supersankariseikkailu saapuu varsin nopealla aikataululla katsottavaksi HBO Max -suoratoistopalveluun.

Black Adam -elokuvassa muinaisessa Egyptissä elänyt, supervoimat saanut entinen orja herää henkiin nykyajassa. Johnsonin ohella päärooleissa nähdään muun muassa Pierce Brosnan, Aldis Hodge ja Sarah Shahi. Elokuva ilmestyy HBO Maxin valikoimiin perjantaina 16. joulukuuta.

Black Adam ei ollut odotetun kaltainen menestys, ja Variety-lehden mukaan elokuvasta saattoi aiheutua noin 100 miljoonan dollarin tappiot. Ensi-iltansa 21. lokakuuta saanut elokuva pyörii edelleen myös elokuvateattereissa. Lisäksi se on katsottavissa digitaalisena vuokra- ja myyntiversiona.