Jessica Alves sokkotreffeillä – elänyt naisena jo kolme vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin miljoona euroa ulkonäköönsä vuosien aikana käyttänyt Jessica Alves etsi pitkään itseään. Hän löysi vihdoin itsensä sukupuolenkorjausleikkaus avulla. Nyt hän etsii elämänsä rakkautta.

Jessica kertoo, että hän ei käy kovinkaan usein treffeillä. Hänen deittinsä Shojon yllättyy selkeästi näkemästään, mutta käyttäytyy herrasmiehen tavoin. Edellinen deitti yritti piilotella Jessican kanssa, eikä halunnut näyttäytyä julkisesti hänen kanssaan.

– Haluan, että saan kumppaniksi ihmisen, joka hyväksyy minut sellaisena kun olen, naisena kolme vuotta elänyt entinen ihmis-Ken toivoo.

Brasilialaissyntyinen Jessica Alves elää upeana diivana Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungissa Lontoossa. Nainen on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa, mikä näkyy myös hänen kasvoiltaan. Arvet ovat jääneet muistoksi operaatioista. Vielä syvemmät ovat arvet, jossa Jessica on joutunut koulukiusatuksi erilaisuutensa vuoksi. Hän on kuitenkin erittäin kuuluisa koko maailman mittakaavalla. Tämä yllättää treffikumppanin.

– Haluan perheen ja minulla on paljon annettavana rakkautta. Olen 39-vuotias nainen ja etsin syvää yhteyttä ja vakavaa parisuhdetta. Sinun olisi kuitenkin hyvä tietää jotain minusta: Olen transsukupuolinen nainen.

– Uskon aidosti, että haluan tutustua ihmiseen sellaisena kun hän on, Shojon kertoo ja myöntää, että hänellä on ollut kauniita suhteita myös transsukupuolisten ihmisten kanssa.

Jessica kuitenkin lähtee pois treffeiltä ja sanoo, että heillä ei ollut tarpeeksi kemiaa. Ehkäpä Jessica ei päästä ihmisiä lähelle, jotta kemiaa voisi edes syntyä? Hänen reaktionsa on ymmärrettävää, koska Jessica kohtaa jatkuvasti arvostelua osakseen.