Kiinteistövälittäjän yllätys – tuntematon pari yhtyi toisiinsa uima-altaassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taloa myymään tullut kiinteistövälittäjä koki yllätyksen astuttuaan Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevan talon pihalle. Hän todisti, kuinka talon uima-altaassa ilakoinut pariskunta harrasti seksiä. He olivat tulleet pihalle ilman lupaa.

Kiinteistövälittäjä oli puolestaan saapunut paikalle valmistellakseen talon myyntikuntoon. Sen sijaan hän joutui soittamaan paikalle poliisit. Paikalle saapunut poliisi keskeytti lopulta lemmenleikit ja kysyi, miksi pariskunta oli tunkeutunut yksityisalueelle.

Miami Heraldin raportin mukaan 35-vuotias nainen ja 39-vuotias mies olivat saapuneet alueelle varta vasten seksiä harrastamaan, eivätkä he tienneet sen olevan laitonta. Miehen hallusta löytyi metamfetamiinia. Nyt kiimaista pariskuntaa odottaa syytteet ainakin kotirauhan rikkomisesta.