Tyrmäävä aikuisviihdetähti museossa – esitteli kurvejaan teosten joukossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihdetähti Aletta Oceanilla on yli viisi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Nainen tekee töitä pornotähtenä omalle sivustolleen materiaalia tuottaen. Hän tienaa aikuisviihteellä sievoisia summia, mikä mahdollistaa luksustyylin elämän.

Aletta Ocean on nyt matkustanut hulppealle lomalle Ranskan pääkaupunki Pariisiin. Nainen kääntää varmasti katseita kaupunkilomallaan, sillä hän on supernäyttävä jopa perunasäkkiin pukeutuneena. Nyt hän on kuitenkin valinnut pakaroiden muotokieltä korostavat farkut ja suunnannut kuuluisaan Louvren taidemuseoon.

Aikuisviihdetähden järjestämä peppuparaati vie ehkäpä joidenkin vierailijoiden huomion, koska Aletta Oceanin takamuksen pyöreitä kurveja ei voi olla huomaamatta. Hän poseeraa suosikkiteoksensa edessä, jossa on Antoine-Louis Baryen vuonna 1832 tekemä veistos leijonasta ja käärmeestä.

Unkarilainen Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dóra Varga. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta. Hän on korjaillut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla, mutta vierailee säännöllisesti myös kuntosalilla. Tähti kertoo treenaavansa kuusi kertaa viikossa.