Oletko kuullut ulkoilma-aikuisviihteestä? Suosio noussut kohisten alan ykkössivustolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronakaranteeni lisäsi ihmisten ulkoilua ja retkeilyintoa. Tämä näkyy myös aikuisviihdesivusto PornHubin vuoden 2022 tilastoissa, sillä ulkona kuvattu aikuisviihde on kasvattanut yllättäen suosiota. Esimerkiksi leirintä ja telttailu -hakusanalla haettu aikuisviihde kasvatti suosiotaan maailmanlaajuisesti peräti 62 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

Erityisen suosittu camping-hakusana on ollut tänä vuonna homoseksuaalien keskuudessa, sillä sen suosio on kasvanut peräti 549 prosenttia. Suosituin ulkoilmaseksiin liittyvä haku oli kuitenkin ulkoilmassa tapahtuvat aktit eri muodoissaan. Ulkona kuvattu aikuisviihde on myös naisten mieleen ja saavuttanut kahdeksannen sijan kaikissa kategorioissa.

Ihmiset peilaavat mieltymyksiin usein omaa elämäänsä. Tänä vuonna eniten suosiota kasvattanut kategoria näkyy verkkopalvelun mukaan myös ulkoilmassa tapahtuvia sessioita esittävissä videoissa, sillä ihmiset haluavat nauttia tavallisten ihmisten telttailun aikana tapahtuvista eroottisista leikeistä.