Jymy-yllätys: Nyt myös Meri ja Kody Brown erosivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-televisiosarjassa esintyvä perheenisä Kody Brown tuli tunnetuksi neljän vaimon aviomiehenä. Nyt hänellä on enää yksi vaimo jäljellä, koska mies on eronnut kaikista muista sisarvaimoista, paitsi Robyn Brownista. Viimeisimpänä mies erosi Meri Brownista 32 vuoden yhdessäolon jälkeen.

Suositussa televisio-ohjelmassa esiintyvä Kody Brown sanoi äsken, että ei pidä suhdettaan Merin kanssa avioliittona. Meri oli Kodyn virallinen vaimo 24 vuotta, kunnes he joutuivat eroamaan paperilla, jotta Kody saisi naitua Robyn Brownin viralliseksi vaimokseen. Syyksi kerrottiin se, että mies saisi adoptoitua Robynin lapset itselleet.

– Hän teki juuri päätöksen erosta. En ole koskaan kuullut hänen sanovan minulle niin, Meri sanoi Sisarvaimot-sarjan haastattelussa.

Pariskunnalla on yksi lapsi, 26-vuotias Leon. Hän ilmoitti kesäkuussa olevansa transsukupuolinen. Meri ja Kody erosivat vain muutama päivä sen jälkeen, kun Janelle Brown ilmoitti julkisesti, että hän ja Kody ovat eläneet erillään jo useita kuukausia. Christine Brown jätti Kodyn ensimmäisenä sisarvaimona, kun hän ilmoitti heidän 25 vuotta kestäneen hengellisen liiton päättymisestä viime marraskuussa.

Robyn Brown on edelleen ainoa nainen, joka on edelleen Kodyn kanssa mentyään hänen kanssaan laillisesti naimisiin vuonna 2014.