Miehelle pukinkonttiin parturointia ja parranajoa?

Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan monissa kodeissa pohditaan kuumeisesti mitä perheenjäsenille pitäisi antaa lahjaksi jouluna. Vain muodon vuoksi ostetut tuotteet ovat menettäneet suosiotaan, koska ne jäävät usein käyttämättä. Siksi tarkan markan aikakautena halutaan lahjoja, jotka tulevat taatusti tarpeeseen ja käyttöön. Miesten kohdalla eräs toimiva ratkaisu on panostaa parturointiin ja partaan.

Miesten parturiketju M Room on listannut verkkosivuilleen lahjaideoita, jotka sopivat monille miehille. Myös miehet käyttävät nimittäin nykyisin kosmetiikkaa ja hemmottelu maistuu varmasti sekin kiireiselle uraohjukselle varsinkin talvipakkasissa. Parturiketju suosittelee miehelle lahjaksi paitsi tuttuja vuoden parturijäsenyyksiään myös muun muassa M Room partahöylää, Gold Edition Beard Wax -partavahaa ja hiukset halutussa kuosissa pitävä Gold Stout Matte Paste -mattavaha.

Miehelle ja naiselle sopii myös ikoninen alunakivi, joka korvaa kainalossa esimerkiksi deodorantin ja joka paikkaa partahöylällä syntyvät pienet naarmut iholla. Mikäli lahjavalinta osoittautuu poikkeuksellisen vaikeaksi, on lahjakortti yleensä toimiva valinta. M Room lupaa toimittaa lahjaostokset jouluksi, jos ne tilataan viimeistään 18. joulukuuta. Lahjakortit sen sijaan ehtii tilata vielä aatonaattona.