Niina Kuhta myönsi MeNaisille – poseerasi lehdessä exää härnätäkseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille televisiosta tuttu Miss Plus Size ja hääpukuliikeyrittäjä Niina Kuhta on esiintynyt suomalaisissa realtyohjelmissa. Hän on osallistunut Suurin pudottaja -ohjelmaan sekä tähdittänyt yrityksensä kanssa Say Yes to the Dress Suomi -sarjaa.

Nainen on menossa naimisiin Tinderissä tapaamansa Jussin kanssa. Pariskunta rakastui taannoin pikavauhtia, mutta puolen vuoden suhteen jälkeen suhde tyssäsi kuin seinään. Syynä oli parin toisistaan eriävät suunnitelmat suhteen etenemisestä. Kuhta keksi idean, jolla hän hurmaisi Jussin takaisin itselleen. Hän ei nimittäin päässyt helposti erosta yli.

Kuhta kertoo MeNaiset-lehden haastattelussa hakeutuneensa seksikkäisiin kuvauksiin iltapäivälehden kansikuvaan. Hän uskoi, että mikäli Jussilla olisi vielä tunteita, ottaisi hän varmasti yhteyttä. Niin myös kävi.

– Se oli minulta vähän kuin julkinen treffi-ilmoitus. Jussi näki lehden ja kysyi viestillä, että yritinkö saada hänet jutulla mustasukkaiseksi. Vastasin ihmetellen, että kuka semmoista tekisi, Niina vinkkaa.

– Päätin katsoa, kuinka paljon hän miettii. En halunnut luovuttaa, koska tiesin, että minulla on käsissäni hyvä tyyppi. Tarvitsimme vain vähän aikaa olla erossa, jotta huomasimme, ettemme olleet unohtaneet toisiamme.

Pariskunta avioituu Helsingin Kulosaaren Casinolla toukokuussa 2023.