Ennustaja kertoi koronasta jo vuosia ennakkoon – tätä povaa vuodelle 2023

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Notre Dame kirkon palon taannoin ennustanut brittiläinen Nicolas Aujula on saanut ennustuksia ja näkyjä lapsuudestaan asti. Mies kertoi pari vuotta sitten, että vuosi 2020 tulee olemaan turmiollinen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille. Hän myös ennusti vakavan influenssan kaltaisen viruksen pyyhkäisevän maailman yli.

Mies on nyt ennustanut viihdemaailman ja politiikan henkilöiden kohtaavan runsaasti erikoisia käänteitä ensi vuonna. Hän uskoo muun muassa brittimonarkian murenemiseen. Aujula näkee, että 74-vuotias kuningas Charles kärsii terveysongelmista liittyen sydämeen ja verenkiertoon, The Sun raportoi.

Hän ennustaa myös Madonnalle sydänsuruja ensi vuodelle. Aujulan mukaan poplaulaja kohtaa suuren surun. Lisäksi Beyonce punnitsee suhdettaaan Jay-Z:n kanssa. Hän ennustaa myös tulvien, malarian ja sähkökatkojen lisääntymistä maailmanlaajuisesti. Lisäksi hänellä on ollut näkyjä palavasta kuninkaallisesta palatsista tai presidentin linnasta, mikä hänen mielestään voisi olla symboli ihmisille, jotka haluavat muutosta vallassa.