Riina-Maija Palander biksuissa uima-altaalla – sykähdyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Riina-Maija Palander on alppihiihtäjä Kalle Palanderin vaimo. Elämässään eteenpäin menevä Riina-Maija kertoi syksyllä vievänsä kaksi tiineenä olevaa hevosta Viroon. Hän asuu nykyisin perheineen Espanjassa.

– Hetki ennen auringonlaskua. Vielä kaksi viikkoa Espanjassa ennen kuin hevosautoni lähtee Viroon. Tulee ikävä Espanjaa, mutta raskaana olevien tammojeni täytyy päästä kotiin, Riina-Maija Palander kertoi taannoin Instagramin Tarinat-osiossa.

Nyt upea kaunotar poseeraa punaisissa biksuissa uima-altaalla. Taannoin repivät otsikoita, joissa raskauden kerrottiin pakottavan Palanderin muuttoon. Kyse oli tosiaan pelkästään hevosista. Riina-Maija Palander on nyt kommentoinut harhaanjohtavaa uutisointia.

– En ole raskaana enkä muuttamassa! Tsiisus oikeesti. Alkaa riittää, Palander kirjoitti Instagramin tarinoissa viitaten virheelliseen klikkiuutisointiin.

Palander toimii Espanjassa kiinteistöbisneksessä ja on sisustanut vastikään muun muassa ravintolan. Hän on kertonut avoimesti seuraavansa elämässään unelmiaan ilman jossittelua. Hänellä on miehensä Kalle Palanderin kanssa vanha kartano Virossa, joiden maille tiineenä olevat hevoset pääsevät.