Ruokarekka onnettomuudessa – tielle levisi 18 000 kiloa lihapullia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viranomaiset ovat kertoneet Yhdysvaltojen Virginian osavaltiossa tapahtuneesta kolarista, jossa levisi yhteensä 18.000 kiloa lihapullia valtatie I-95:lle. Onnettomuus tapahtui kahden rekan perävaunun törmäyksessä hieman keskiyön jälkeen.

Toisen rekan perävaunu suistui tieltä ja törmäsi sitten kaiteeseen. Onnettomuus johtui liian suuresta rekan korjausliikkeestä, poliisit sanovat. Toisen rekan perävaunu törmäsi heittelehtineeseen perävaunuun. Vakavilta vammoilta säästyttiin, mutta palokunnalla kesti yli kaksi tuntia vapauttaa toisen rekan kuljettaja hylystä, WAVY raportoi.

Kuljettaja sai lieviä vammoja. Suuri lihapullasatsi peitti Virginian moottoritien törmäyksen jälkeen. Kolari ja tielle vyöryneet lihapullat sulkivat tien neljän tunnin ajaksi.