Lionel Messi murskasi some-ennätyksen – voittokuva Instagramin tykätyimmäksi

Digi Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Argentiinan maajoukkue nousi viikonloppuna kapteeninsa Lionel Messin johdolla jalkapallon MM-kisojen voittajaksi. Nyt Messi on saavuttanut myös hieman toisenlaisen tittelin. Hänen tuore kuvansa keräsi uskomattoman määrän tykkäyksiä somessa.

Messin Instagram-tilillä julkaistiin MM-voiton jälkeen kuvasarja, jossa jalkapalloilija nähdään muun muassa pitelemässä pokaalia ilmassa. Kuva keräsi hieman yli vuorokaudessa yli 60 miljoonaa tykkäystä. Messin kuva nousi Instagramin tykätyimmäksi 56,2 miljoonan rakapyykin rikkomisen jälkeen.

Ennen Messiä tykätyin kuva oli jokseenkin epätavallinen otos. Kyseessä oli World Record Egg -tilillä julkaistu kuva kananmunasta. Sen taustalla oli tempaus, jossa kananmunasta masinoitiin sosiaalisessa mediassa Instagramin tykätyin kuva.

Myös Instagramin kolmanneksi tykätyin kuva liittyy Messiin. 42 miljoonaa tykkäystä saaneessa kuvassa hän pelaa shakkia toista jalkapallotähteä, Cristiano Ronaldoa vastaan. Ronaldon tilillä jaettu kuva oli Louis Vuittonin mainos.

jal