Useita UFO-havaintoja samalta alueelta – videot kiertävät somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useiden silminnäijöiden kerrotaan todistaneen kirkkaita, liikkuvia ja selittämättömiä valoja Yhdysvaltojen Wisconsinin maaseudulla näkyvällä taivaalla. Osa on varma siitä, että valot ovat peräisin lentävistä aluksista.

Sosiaaliseen mediaan julkaistujen videoiden perusteella valot liikkuvat nopeasti peltojen yli West Bendin ja Fredonian alueella Badgerin osavaltiossa. Aiemmin tässä kuussa kuvatut videot taltioivat samankaltaisia tapahtumia.

Kimberly-niminen nainen kertoi Daily Mailille, että hän oli ajamassa kotiin miehensä kanssa illalla noin kello 22.45. ensimmäinen päivä joulukuuta West Bendissä, kun yhtäkkiä he näkivät valkoisen pöllön syöksyneen auton ajovalojen edestä. Sama tapahtui kolme kertaa.

Sitten he päättelivät, että valo ei ollut pöllö, koska se liikkui ylös taivaalle ja ne liikkuivat siellä. Valoista ei lähtenyt mitään ääntä. Samaan aikaan Ken-niminen mies alkoi kuvata Fredoniassa havaitsemiaan valoja. Hän oli noin viiden mailin päässä Kimberlyn sijainnista.

Videoilla näkyy neljä valoa, jotka syttyvät ennen kuin viides valo lentää niiden luokse ja liittyy rykelmään. Sitten kaikki viisi valoa lähtivät kohti horisonttia. Andrea Lynn kertoo kuvanneesa aiemmin samana yönä neljä videota monivärisistä valoista, jotka kiersivät ympyrää ja liikkuivat taivaalla nopeaan tahtiin. Yhdessä videossa näkyy yksi valkoinen valo, jonka ympärillä välähtää kolmion muotoisesti kolme ylimääräistä valoa, ennen kuin ne katoavat.

Seuraavana päivänä Chris Nowak kertoi Daily Mailille, että hän ja hänen perheensä näkivät outoja valoja pilvisellä iltataivaalla autolla ajaessaan. He kuvasivat valoja. Michiganissa asuvat Kenna ja Tasha Lynn VanBrocklynin kuvasivat 2. joulukuuta videon, jolla näyttää liikkuvan kirkkaita valkoisia valoja.

– En todellakaan ole koskaan ennen nähnyt mitään vastaavaa, Nowak kertoi.