Haukka ja kääme taistelivat – poliisi kuvasi keskeyttämänsä tilanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fyysisiksi äityvien tappelujen keskeyttäminen on poliiseille arkipäivää. Eräs floridalainen poliisi joutui kuitenkin taannoin puuttumaan hieman erilaiseen välienselvittelyyn, kuin mihin hän oli todennäköisesti tottunut.

Alachua Countyn piirikunnan poliisi Nick Aldous vastasi ilmoitukseen kadulla pulassa olleesta hauskasta. Paikan päällä häntä odotti jokseenkin erikoinen näky. Haukka oli yrittänyt syödä käärmettä, jolloin matelija olikin ottanut linnun tiukkaan kuristusotteeseen.

Aldous yritti erottaa eläimiä toisistaan pyyhettä apunaan käyttäen haalarikameran kuvatessa tilannetta. Poliisin kuullaan pyytelevän videolla, ettei häntä purtaisi. Epäselväksi jää, esittikö hän pyynnön haukalle, käärmeelle vai molemmille.

Videon päätteeksi ihmisille vaaraton käärme luikertelee pois. Myös haukka selvisi tilanteesta hengissä. Aldous toteaa molempien eläinten olevan kunnossa. Poliisiradion toisessa päässä oleva päivystäjä suhtautuu Aldouksen kohtaamaan tilanteeseen epäilyksellä, mutta poliisi toteaa sen päätyneen videolle.