Räppäri Sana joulun kuumin tontutar? Kuumat poseeraukset someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin räppäri 50 Centin lämmittelijänä esiintynyt suomiräppäri Sana sai keikoistaan odottamatonta kritiikkiä, johon hän vastasi kuitenkin napakasti ja veti samalla maton kriitikkojen jalkojen alta. Hänen omat keikkansa nimittäin onnistuivat mainiosti.

Nyt Sana on julkaissut kurvikkaita ja näyttäviä kuvia, joissa hän poseera jouluisissa merkeissä melko antavassa asussa. Sana kertoo joulun olevan hänelle kiireetöntä ja stressitöntä rauhoittumisen aikaa. Samalla hän paljastaa, ettei ole saanut tänä vuonna oikein joulusta kiinni.

– Tänä vuonna joulumieli on ollut valitettavasti hukassa. En tehnyt edes mitään lahjoituksia, kuten yleensä. Enkä ostanut kavereille joululahjoja. Vuosittainen joulusiivouskin jäi tekemättä. Jouluvaloja olen sentään laittanut pimeää valaisemaan. Pitäisiköhän tekokuusi ja koristeet hakea varastosta vai jättää vaan odottamaan ensi vuotta? Sana kyselee.