Billie Eilish esitteli kurvinsa pikkujouluasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti suosittu Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on seurustellut jo jonkin aikaa muusikko Jesse Rutherfordin kanssa. Fanien mielestä Eilish vahvisti asian äskettäin sosiaalisessa mediassa. Monien muiden tavoin myös Billie tekee bisnestä nimellään ja brändillään.

Vartaloaan uransa alussa piilotellut Billie Eilish on vime aikoina tehnyt näyttävän muutoksen tyylissään ja poseeraa mielellään paljastavissa asuissa. Tällä kertaa hän on juhlinut ystäviensä kanssa pikkujouluja ja omia syntymäpäiviään asussa, josta hänen rintansa olivat pullahtaa esiin. Billie täytti 21 vuotta 18. joulukuuta.

Eilish julkaisi äskettäin Instagramissa hänen ja Rutherfodin yhteiskuvia. Suhde on herättänyt kohua pariskunnan ikäeron vuoksi, sillä Eilish on 20-vuotias ja Rutherford 31-vuotias. Muusikkopari vaikutti vitsailevan ikäerosta aiheutuneen keskustelun kustannuksella. Kuvissa Rutherford nähtiin nimittäin pukeutuneena vanhukseksi ja Eilish lapseksi. Rutherford tunnetaan rockyhtye The Neighborhoodin laulajana ja sooloartistina.