Räppärit jälleen hyvänteossa Malmilla – JVG ja Mikael Gabriel jakoivat satoja ruokakasseja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiset hiphop-tähdet ja urheilijat ovat jälleen jakaneet joulumieltä ja apua sitä tarvitseville Helsingin Malmilla. Muun muassa JVG ja Mikael Gabriel tarjosivat satoja ruokakasseja vähävaraisille eilen aatonaattona 23. joulukuuta.

Hyväntekeväisyystapahtuma järjestettiin Malmin K-Citymarketin edustalla. Jaetut ruokakassit sisälsivät muun muassa kinkkuja, laatikoita, kahvia ja herkkuja. Lahjoituksia tarjosivat lukuisat yhteistyökumppanit.Mikael Gabrielin sekä JVG:n lisäksi paikalla oli muitakin hiphop-artisteja ja jalkapalloilijoita.

Paikalla olivat muun muassa Mehmet ja Perparim Hetemaj, jotka jakoivat HJK:n kovia sekä pehmeitä paketteja. Räppärit järjestivät hyväntekeväisyystempauksen jo kahdeksatta kertaa. Ruokaa jaettiin nyt kahden vuoden tauon jälkeen. Vuosina 2020 ja 2021 tempausta ei voitu toteuttaa koronatilanteen vuoksi.