90’s Show’n paluu silkkaa ysärinostalgiaa – jatko-osan traileri ihastuttaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu komediasarja 70’s Show saa ensi keväänä jatkoa. Netflixin That 90’s Show sijoittuu nimensä mukaisesti 1970-luvun sijaan 90-luvulle, mutta mukana on myös alkuperäisen sarjan tähtiä.

Uuden sarjan keskiössä on Leia Forman, 70’s Show’n Eric Formanin ja Donna Pinciottin tytär. Hän saapuu viettämään kesää isovanhempiensa luokse Wisconsinin Point Placeen ja tutustuu samalla paikallisiin teineihin. Heitä edustavat punktyttö Ashley, videokuvaaja Mace ja avoimesti homo Ozzie.

Debra Jo Rupp ja Kurtwood Smith palaavat rooleihinsa Leian isovanhempina, Kitty ja Red Formanina. Myös muun muassa Topher Grace, Laura Prepon ja Mila Kunis nähdään sarjassa tutuissa rooleissaan. Netflixiin 19. tammikuuta ilmestyvästä 90’s Show -sarjasta saadaan esimakua sen tuoreessa trailerissa.