Madonna julkaisi perhepotretin – kuvankaunis tytär Lourdes kuin kopio äidistään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Madonna on käyttänyt viime aikoina Instagramia ahkerasti. Sen sijaan, että hän esittelee pelkästään omia viettelysten kuvaussessioitaan, on hän kutsunut lapsensa saman katon alle kiitospäivän kunniaksi. Muistona juhlasta on yhteiskuva.

Kuvissa nähdään naisen 26-vuotias tytär Lourdes, 22-vuotias poika Rocco, 17-vuotias David Branda, 16-vuotias Mercy James ja 10-vuotiaat kaksoset Estere ja Stella. Lourdes ja Rocco ovat Madonnan biologisia lapsia ja hän on adoptoinut neljä lasta Afrikasta.

Madonna asuu Euroopassa, Portugalin pääkaupunki Lissabonissa. Hänen kotinsa on ennen hotellina toiminut palatsi. Lapset käyvät paikallista koulua tavallisten ikäistensä tavoin. Lähes identtisesti nuorelta äidiltään näyttävä Lourdes on luonut itsekin uraa laulajana. Hän julkaisi äskettäin esikoisalbuminsa nimeltään Lolahol.